WAARMEE KUNNEN WE U HELPEN?

DIENSTEN

Voertuigreclame

Reclameboodschap op wielen.

Bedrijfswagens zijn ideale reclamedragers, steeds onderweg en dagelijks gezien door vele honderden mensen. Bedrijfswagens brengen reclameboodschappen die je niet kunt negeren. Of het nu gaat om een corporate image of actiereclame, een bedrijfswagen die opvalt in het verkeer brengt de extra investering ruimschoots op.

Timelight Reclame heeft alle technieken in huis om elke bedrijfswagen te transformeren in een opvallende reclamedrager.

Of het nu gaat om een bedrijfsnaam en logo op één auto of full colour fotoafbeeldingen op 100 trailers, voor Timelight Reclame is geen enkele opdracht te klein of te groot.Wij verwerken uitsluitend de beste kwaliteit weerbestendige en kleurechte folies. Het aanbrengen vindt plaats in onze eigen werkplaats. Zelfs de grootste trailers en vrachtwagens worden geheel inpandig bewerkt. Uiteraard kunt u bij Timelight Reclame ook terecht voor actiematige autostickers voor korte evenementen of promoties.

Gevelreclame

Gevelreclame is het eerste aanzicht van uw vestiging.

Lichtreclames zijn uit het straatbeeld van winkel- en uitgaanscentra niet meer weg te denken. Datzelfde geldt ook voor kantoorparken en industrieterreinen. Bedrijven willen gezien worden. Het doel is uitstraling van de eigen identiteit en zichtbaar blijven in dichtbebouwde openbare ruimtes. Timelight Reclame produceert buitenreclames in alle mogelijke vormen en uitvoeringen. Creativiteit en kwaliteit staan daarbij voorop. Gevelreclame is van oudsher de meest bekende vorm van buitenreclame. Timelight Reclame vervaardigt verlichte en onverlichte uithangborden, aluminium en kunststof signs voorzien van LED of PL / TL -verlichting maar ook neonletters en –logo’s in elke gewenste vorm en kleur. Bovendien produceert Timelight Reclame spectaculaire, in frames gespannen reclamedoeken tot zeer grote formaten.

Als het aankomt op creatieve oplossingen voor buitenreclame kent Timelight Reclame vrijwel geen grenzen. Voor bijna alle vormen van buitenreclame is een vergunning vereist. Timelight Reclame verzorgt niet alleen de uitvoering van uw gevel of buitenreclame, maar ook de aanvraag van de gemeentelijke vergunningen. Wij zijn vertrouwd met alle procedures.

Bewegwijzering

Het gaat om gezien worden.

Timelight Reclame is specialist in interne en externe bewegwijzering en is tevens dealer van bekende merksystemen. Het assortiment omvat zowel de traditionele bordjes als digitale informatiesystemen. Timelight Reclame inventariseert uw wensen en behoefte aan bewegwijzering en brengt een zorgvuldig uitgewerkt advies uit. Dit omvat naast een conceptontwerp ook advies met betrekking tot montage en onderhoud van het gehele bewegwijzersysteem.

Het uitdragen van een eigen identiteit is belangrijk voor alle bedrijven, instellingen en organisaties. Timelight Reclame kan dat verzorgen in onverlichte en verlichte uitvoeringen, als freesletters of als plat bord.

Voor velen is een verlichte uitvoering echter niet noodzakelijk en ook niet altijd toepasbaar. Denk aan situaties waarbij kantoorlocaties gedeeld worden met andere huurders of beperkingen vanuit de overheid. Voor deze situaties heeft Timelight Reclame diverse mogelijkheden om logos of andere huisstijlkenmerken te produceren, bijvoorbeeld frezen uit kunststof plaatmateriaal, maar ook metalen zoals RVS, messing maar ook aluminium. In reliëf door een paar mm dikte of meer in 3D vorm door bijvoorbeeld kleine onverlichte doosletters.

Wanddecoraties en interieurtoepassingen

Wanddecoraties en Interieurtoepassingen

Een optimale sfeer in kantoren, showrooms en stands op beurzen heeft een stimulerende invloed op werkprestaties en koopgedrag. Mensen voelen zich prettig in een omgeving die met zorg en aandacht voor detail is afgestemd op de functie van de ruimte. Het gaat om een subtiel samenspel van licht, kleur en smaakvolle decoraties.

Timelight Reclame beheerst alle technieken om de juiste sfeerdragers bijeen te brengen. Geprint in full colour op Artex behangmateriaal of zelfklevend vinyl, geplot uit standaard kleuren zelfklevend vinyl of gespannen doek systemen in verschillende uitvoeringen, Timelight Reclame beheerst al deze disciplines.

Uiteraard zijn een aantal folie materialen ook buiten toepasbaar. Denk aan full colour geprinte stickers voor winkelruiten, bouwborden, (tijdelijke) reclameborden, sponsorborden op sportverenigingen tot zelfs het compleet renoveren van gevelbeplating of oude kozijnen (kunststof en aluminium).

Studio

Van een artist impression een muurvullende graphic maken, van een concept een tastbaar product maken, wij hebben al die facetten in huis. Soms is er alleen een bepaald gevoel of een visie kenbaar gemaakt, onze eigen ontwerp studio zet dit om in digitale produceerbare bestanden, door middel van full colour printen of digitaal aangestuurde plotters.

Onze specialiteit richt zich op het direct ontwerpen van high end bestanden die tot mega formaat opgeblazen kunnen worden. Wij doen dit voor interieur adviseurs en ontwerpers, huisvestingsbureaus, projectmanagement bureaus maar ook voor MKB bedrijven of kleine zelfstandigen die zoeken naar een nieuwe moderne huisstijl.

Kleding

Kleding bedrukken is een breed begrip en kent vele eindgebruikers; van bedrijfskleding, voetbalshirts of gewoon een leuke grappige tekst op een shirt. Timelight Reclame heeft de kennis en producten om dit te verwezenlijken!